Yleistä ja tietoturva

Yhteydenotto

suomensiemenpankki@gmail.com

Itävyystakuu

Myönnämme itävyystakuun kaikille tuotteille, pois lukien keräilysiemenet. Itävyystakuu asioissa pyydämme olemaan meihin yhteydessä sähköpostilla.

Asiakasrekisteri

Keräämme asiakasrekisteriin vain välttämättömät tiedot: etunimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. 

Asiakasrekisterin käyttötarkoitus

Asiaksrekisteriä kerätään, koska muuten ostot verkkokaupasta ei ole mahdollisia. Asiakastietoja käsitellään tilausten lähettämistä, tilausten maksua, reklamaatiota ja asiakassuhteiden ylläpitämistä, kuten yhteydenottoa tai suoramarkkinointia varten. Asiakkaalla on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tietoja käytetään vain asiakassuhteiden ylläpitoon, emmekä luovuta niitä säännönmukaisesti kenellekkään. Tietoja käsittelee vain ne henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu ja heitä koskee vaitiolovelvollisuus.

Tarkastusoikeus

Jokaisella asiakkaalla on oikeus henkilötietolain mukaisesti tarkastaa omat henkilötietorekisteriä varten tallennetut tiedot. Tarkastusta koskevat tiedot on pyydettävä henkilökohtaisesti allekirjoitetulla tai sitä vastaavalla tavalla varmennetulla asiakirjalla. Pyynnöstä tulee lähettää meille sähköposti osoitteeseen suomensiemenpankki@gmail.com niin rupeamme käsittelemään yhdessä asiaa.